Magnetna tehnologija podjetja Röemheld Rivi

Spoznajmo magnetno tehnologijo podjetja Roemheld Rivi.

Magnetna tehnologija podjetja Röemheld Rivi

Vrhunski ponudnik hitrovpenjalne tehnike za orodje in orodja za brizganje plastike

Podjetje Halder Slovenija je ekskluzivni zastopmik podjetja Röemheld Rivi na celotnem področju ex-YU. Gre za vrhunskega ponudnika hitrovpenjalne tehnike za orodje in orodja za brizganje plastike. Z magnetnimi vpenjalnimi ploščami se lahko vsa orodja in orodja za brizganje platike, izdelana iz feromagnetnih materialov, vpnejo po celotni površini in z visoko upogibno togostjo ter nato znova sprostijo. Delujejo popolnoma neodvisno od napajanja in potrebujejo le nekaj sekund toka, da se magnetno aktivirajo in deaktivirajo.

Standardizacija orodij ni potrebna. Enakomerna porazdelitev vpenjalne sile zagotavlja nizko obrabo orodja. Trajni magneti ustvarjajo magnetno polje, ki prodre le nekaj milimetrov globoko v kalup in celo nekaj ton težke orodne polovice so vpete položajno natančno in brez deformacij.

Vsi magnetni vpenjali sistemi so s strani podjetja Römheld Rivi izdelani po naročilu iz standariziranih komponent in praktično ne potrebujejo vzdrževanja. Možno jih je konfigurirati glede na velikost, geometrijo, vpenjalno silo in opremo ter jih lahko dobavimo v kratkem času. Na obstoječih strojih se po pravilu lahko nadgradijo v nekaj urah.

Magnetni vpenjalni sistemi podjetja Römheld Rivi se ne glede na velikost, geometrijo, vpenjalno silo in opremo izdelajo in dostavijo v kratkem času.

Obiščite tudi: https://www.roemheld-gruppe.de


HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

INFO: +386 2 61 82 646
TRGOVINA: +386 2 61 65 384
SERVIS: +386 2 61 65 381

info@halder.si