Nov partner Pedrotti

Novo strateško partnerstvo s podjetjem Pedrotti

To renomirano podjetje je na trgu prisotno že od leta 1965. So celovit ponudnik kakovostnih izdelkov za potrebe orodjarstva z vrhunsko mehansko in toplotno obdelavo.

Nov partner Pedrotti

Novo strateško partnerstvo

S podjetjem Pedrotti, enim od največjih evropskih proizvajalcev orodjarskih normalij, smo Halder Slovenija, kot celovit ponudnik visokokakovostnih izdelkov in storitev za industrijo, sklenili partnerstvo v Sloveniji, Makedoniji, Srbiji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini, Albaniji ter Kosovu.

O podjetju Pedrotti

To renomirano podjetje je na trgu prisotno že od leta 1965. So celovit ponudnik kakovostnih izdelkov za potrebe orodjarstva z vrhunsko mehansko in toplotno obdelavo. Proizvodnja se vrši izključno v severni Italiji na najsodobnejših CNC strojih ob podpori CAD / CAM ter dosledno kontrolo kvalitete v vseh fazah proizvodnje. S tem so zagotovljene zelo ozke tolerance ter zamenljivost plošč in komponent. Za proizvodnjo plošč se uporabljajo izključno materiali visoke kakovosti, ki zagotavljajo potrebno obdelovalnost plošč in njihovo brezhibno delovanje. Vsi materiali so proizvedeni v Evropi in obdelani na eni lokaciji. Poleg visoke kakovosti skupaj z našim partnerjem zagotavljamo tudi visoko stopnjo dobavljivosti iz zaloge, ter vso potrebno tehnično in komercialno podporo na terenu.


HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

INFO: +386 2 61 82 646
TRGOVINA: +386 2 61 65 384
SERVIS: +386 2 61 65 381

info@halder.si