Pridružite se nam na online seminarju podjetja Roemheld

Online seminar: 3. maj 2022 ob 09:30 uri

Pridružite se nam na online seminarju podjetja Roemheld

Online seminar: Vaša ergonomska montažna delovna postaja prihodnosti

Ali se želite seznaniti z ergonomskimi delovnimi metodami pri montaži in spoznati primere kako to doseči z našimi moduli in kombinacijami modulov modulhub? Vas zanimajo primeri praktične uporabe, tako pozitivni kot negativni?

Naše module moduhub je mogoče kombinirati tako, da ustrezajo vsakemu posameznemu montažnemu opravilu. Tako sta zagotovljena enostavno rokovanje in montaža v optimalnem položaju. Moduli vašim zaposlenim omogočajo delo v optimalni drži; zagotovljena je visoka stopnja ergonomije. Telesna obremenitev in utrujenost zaposlenih sta čim manjši, kar povečuje motivacijo in učinkovitost. S standardizacijo postopkov sestavljanja in rokovanja postanejo postopki varnejši, izboljša se kakovost izdelkov, hkrati pa se poveča prepustnost.
Na tem spletnem seminarju vam želimo skupaj z našim principalom - podjetjem Roemheld, približati ergonomske metode dela pri montaži in vam pokazati primere, kako lahko to dosežete z našimi moduli in kombinacijami modulov modulhub. Prikazali vam bomo nekaj praktičnih primerov uporabe, tako pozitivnih kot negativnih.


Seminar je primeren za vse odgovorne za proizvodnjo, konstrukterje, planerje, za pripravo dela..


Prijava na online seminar

*preusmerjeni boste na spletno stran podjetja Roemheld


Osnovni podatki: Tematika:

Vaša ergonomska montažna delovna postaja prihodnosti

Kdaj:

3. maj 2022,
ob 09:30 uri


HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

INFO: +386 2 61 82 646
TRGOVINA: +386 2 61 65 384
SERVIS: +386 2 61 65 381

info@halder.si