Katalog Halder N6

Novi katalog standardni elementov/normalij Halder N6!

Katalog Halder N6

Na voljo je nov katalog standardnih elementov z različnimi novimi in inovativnimi izdelki. Z novo razvitimi izdelki in dopolnitvami smo se osredotočili na vaše potrebe. Prelistajte preglednico novosti in poiščite podrobnejše informacije o izdelkih v našem novem katalogu standardnih elementov N6 ali v spletni trgovini.


Pregled novosti:

Navojni bremenski sornik

Hiter in enostaven za uporabo, robusten nosilni element s premično očesno glavo in varnostno prečko proti nenamernemu sproščanju. Za dvigovanje bremena se navojni bremenski sornik z navojem vstavi v navojno luknjo. V nasprotju z očesnim vijakom zamudno vijačenje in odvijanje ni več potrebno.

Zaporni sornik

Zaporni sornik iz nerjavečega jekla. Prilagodljiva uporaba z zagozditvijo kroglic med sornikom in izvrtino. Za hitro pritrjevanje, zaklepanje, prestavljanje, menjavo in pritrditev v slepe luknje ali skoznje luknje (H11) brez dodatnih pritrdilnih puš. Hitro in enostavno snemljivo za pogosto ponavljajoče se povezave.

Indikacijska enota

Za ugotavljanje prisotnosti obdelovanca na podpornem elementu. Indikacijska enota se vedno skupaj s podpornim elementom vgradi v sistem. S preprostim konektorskim spojem posreduje informacije kot električni signal o tem, ali je obdelovanec v določenem položaju. Indikacijska enota se lahko uporablja v kombinaciji z različnimi podpornimi elementi. Iz Halder standardnega izbora so primerni n.pr. podporniki (EH 22690.). Podatki se prenašajo preko kabelske povezave. Po želji se lahko indikacijski signal oddaja po radijski frekvenci.

Vertikalno vpenjalo z drsno šapo

Mehanska horizontalna šapa za hitro in enostavno menjavo in vpenjanje obdelovancev. Vertikalno vpenjalo z drsno šapo se med drugim uporablja, kadar zasučni premiki zaradi obdelovanca niso mogoči.

Podporni čepi

Podporni elementi s plastično podporno površino. Uporabljamo jih lahko kot zaščitne podpore, naslone in pritisne elemente. Občutljive površine so tako zaščitene pred poškodbami.

Zurück zur Liste

HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

Telefon: 02 / 61 82 646

INFO@HALDER.SI