IFAM 2020

Predstavitev novosti, proizvodov, tehnologij in storitev..

IFAM 2020


Na prihajajočem sejmu IFAM 2020 bomo nastopili s številnimi novostmi

Tudi letos v ospredje postavljamo avtomatizacijo in digitalizacijo procesov: Prikazani bodo inovativni sistem medsebojno usklajenih modulov za kompletno obdelavo kosov ProModul, vpenjalni elementi z digitaliziranim merjenjem hoda in tehnologijo integriranih senzorjev, kombinacija kolaborativnega robota in naprednega sistema vpenjanja na ničelno točko, nova ekscentrična izvrtinska vpenjala primerna za mehansko obdelavo na petih straneh, električna zasučna vpenjala in številne druge novosti. Obiskovalci si boste lahko tudi ogledali delovanje najnovejše generacije pametnih električnih vpenjal na polno delujoči robotski aplikaciji.


Predstavitev novitet:

  • Inovativni sistem medsebojno usklajenih modulov za kompletno obdelavo kosov ProModul (bistveno povečanje pretočnosti gotovih kosov z zagotavljanjem optimalnega poteka avtomatizirane proizvodnje - in ne same proizvodnje z manj zaposlenimi
  • Najnovejši sistemi hitrega vpenjanja na ničelno točko, pripravljeni na industrijo 4.0
  • Aktivni kontaktni vmesnik Ferrobotics, ki zagotavlja robotu človeški občutek pri raznih operacijah mehanske obdelave
  • Nova generacija električnih prijemalBrezplačne vstopnice!

Če želite obiskati sejem IFAM 2020 in bi si predstavljene novosti radi ogledali še v živo lahko na naslednji povezavi pridobite brezplačne vstopnice!

VSTOPNICE

*Pri online registraciji sledite navodilom v posameznih korakih. Če ste se v preteklih letih že registrirali, se lahko prijavite tudi sedaj s starim geslom. V kolikor ste geslo pozabili ga lahko zahtevate na svoj mail, tako nova registracija ni potrebna. *KLJUČNA BESEDA/KEYWORD: HalderKaj je novega in bo predstavljeno na sejmu IFAM 2020!?


NOVO: Modularni proizvodni sistem ProModul

Kot vodilni ponudnik visokokakovostnih in naprednih rešitev na področju avtomatizacije in vpenjalne tehnike, predstavljamo ProModul. Gre za inovativni sistem medsebojno usklajenih modulov za kompletno obdelavo kosov. Sistem zagotavlja bistveno povečanje pretočnosti gotovih kosov z zagotavljanjem optimalnega poteka avtomatizirane proizvodnje – in ne samo proizvodnje z manj zaposlenimi.


PREBERI VEČ

PREMIERNO: Novosti iz novega kataloga Halder - N6!

Na voljo je nov katalog standardnih elementov z različnimi novimi in inovativnimi izdelki. Z novo razvitimi izdelki in dopolnitvami smo se osredotočili na vaše potrebe. Prelistajte preglednico novosti in poiščite podrobnejše informacije o izdelkih v našem novem katalogu standardnih elementov N6 ali v spletni trgovini.


PREBERI VEČ

Električno zasučno vpenjalo Roemheld

Električno zasučno vpenjalo poganja neobrabni istosmerni elektromotor brez krtačk. Motorski obrati se preko pogona in navojnega vretena spremenijo v zasučno in vzdolžno gibanje batnice. Pri tem potrebuje zasuk vpenjala za 180° aksialni hod samo 3 mm. Če vpenjalo pri zasuku zadene v obdelovanec, je mahanika varovana proti preobremenitvi. Istosmerni motor se takoj avtomatsko izklopi. Pri izpenjanju se vpenjalo zasuče vedno v isti izhodiščni položaj.


PREBERI VEČ


Splošne informacije:Datum:
11. - 13. FEBRUAR 2020

Odpiralni čas:
09:00 - 17:00h

Lokacija:
Hala A2, Razstavni prostor 101
Gospodarsko razstavišče
Ljubljana, Dunajska cesta 18

HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

INFO: +386 2 61 82 646
TRGOVINA: +386 2 61 65 384
SERVIS: +386 2 61 65 381

info@halder.si