Tehnične rešitve za industrijo in obrt

Smo vaš kompetenten partner, ki nudi celovite in visokokakovostne tehnične rešitve za proizvodnjo na področju vpenjalne tehnike, avtomatizacije, standardnih elementov za strojegradnjo in orodjarstva ter ročnega orodja.

Podjetje Halder Slovenija je največje in najstarejše hčerinsko podjetje uspešnega nemškega proizvodnega podjetja Erwin Halder KG z več kot 25 letno tradicijo, medtem, ko se matično podjetje ponaša z več kot 80 letno zgodovino.Naši izdelki so prisotni v življenju vsakogar.
So nevidni a nepogrešljivi.


Kvaliteta

Smo celovit ponudnik visokokakovostnih izdelkov in storitev za industrijo. Naše izdelke odlikuje visoka natančnost, fleksibilnost in visoka razpoložljivost iz zaloge pri nas ali dobavitelju.

Razpoložljivost

Naš asortiman se nenehno širi in trenutno vključuje več kot 50.000 izdelkov. Večina izdelkov je dobavljiva iz zaloge oziroma v kratkih dobavnih rokih.

Podpora

Za vse izdelke nudimo visoko odzivno in profesionalno podporo na terenu, kot tudi digitalno podporo na celotnem prodajnem programu.
Skupaj gradimo dolgoročne odnose

Skrb in celovita podpora pri izvajanju vaših proizvodnih procesov, odpravljanju ozkih grl v proizvodnji, višanju učinkovitosti proizvodnih operacij, izboljševanju ergonomije delovnih mest in posledično izboljšanju operativne učinkovitosti vaše proizvodnje. Zaupajo nam številna najboljša podjetja tako v Sloveniji, kot na področju celotne bivše Jugoslavije.HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

INFO: +386 2 61 82 646
TRGOVINA: +386 2 61 65 384
SERVIS: +386 2 61 65 381

info@halder.si