Halder N7 je tukaj!

Izšel je novi katalog standardnih elementov Halder N7!

Halder N7 je tukaj!

Z veseljem vas obveščamo, da smo izdali nov Halder katalog standardnih elementov N7. Na spodnjih povezavah, lahko najdete tako elektronsko verzijo novega kataloga (v angleščini in nemščini), kot tudi zloženko o novostih, ki jih katalog vsebuje. Na skoraj 1000 straneh boste našli ogromno uporabnih informacij tako o standardnih delih, kot o vpenjanju obdelovancev.

V kolikor želite, Vam lahko katalog in zloženko brezplačno pošljemo po pošti, ali še bolje, dostavimo osebno in predstavimo številne nove izdelke, ki vam bodo olajšali vsakodnevno delo, optimirali delovne procese, pomagali doseči večjo varnost pri delu, ter izboljšali vašo operativno učinkovitost in kakovost.


Prelistaj kataloge:

Naročite katalog: 

Izpolnite spodnje podatke in na vpisani naslov vam bomo dostavili izbrani katalog. Polja označena z * so obvezna!

Halder d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti


HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

INFO: +386 2 61 82 646
TRGOVINA: +386 2 61 65 384
SERVIS: +386 2 61 65 381

info@halder.si