Inovacije podjetja Siegmund

Siegmundova varilna celica v sestavi s sistemom za vpenjanje na ničelno točko, perforiranimi ploščami in novim vpenjalnim sistemom tvori popolno kombinacijo.

Inovacije podjetja Siegmund

Siegmundova varilna celica je kompakten in modularen sistem, ki ga je mogoče individualno konfigurirati glede na zahteve. Siegmundova varilna celica je primerna za vsako velikost serije, ne glede na to, ali gre za posamezne kose ali velike serije, en velik prostor za namestitev ali dva ločena prostora za namestitev. Varilno celico odlikujeta hitra zagonska izvedba ter združljivost z vsemi vrstami robotov in cobotov.

Varilna celica je na voljo za tri različne velikosti miz, zato jo je mogoče preprosto namestiti na obstoječe mize Siegmund. Zlasti v času pomanjkanja kvalificiranih delavcev postaja vse pomembneje, da lahko svojim strankam ponudite preprosto rešitev za vstop v avtomatizacijo. Varilna celica izpolnjuje vse veljavne varnostne standarde in tako ščiti uporabnika pred varilnimi iskrami in sevanjem.


Varilno celico odlikujeta hitra zagonska izvedba ter združljivost z vsemi vrstami robotov in cobotov. Tako kot pri vseh Siegmund izdelkih je tudi tu velik pomen namenjen ekskluzivnemu dizajnu.


Sistem vpenjanja z ničelno točko je centriran in pritrjen v luknje varilne mize. Tako je zagotovljena preprosta, hitra in predvsem ponovljiva uporaba! Zaradi hitre zamenjave je mogoče neproduktivni čas varjenja (čas priprave) skrajšati na minimum. Siegmund podpira in olajšuje izdelavo serijskih nastavkov s šablonami. S standardiziranimi sestavnimi deli je mogoče hitro in poceni uporabiti pripravke, predvsem za uporabo robotike, tudi za majhne ponavljajoče se serije. Skupaj z eno od naših perforiranih plošč in robustnimi hitrimi objemkami je to stroškovno učinkovita varilna naprava.

PRELISTAJ KATALOG

POMEMBNO OBVESTILO!
Zaradi drastičnih sprememb na trgu jekla smo primorani od 01.07.2022 prilagoditi cene za celotno paleto izdelkov. Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na nas. Kontaktna oseba za prodajo vam bo z veseljem pomagala.

HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

INFO: +386 2 61 82 646
TRGOVINA: +386 2 61 65 384
SERVIS: +386 2 61 65 381

info@halder.si