Predstavljamo Halder B2B portal

Nova spletna platforma in trgovina za poslovne partnerje

Za poslovne partnerje smo odprli B2B poslovanje, ki vam omogoča naročanje izdelkov kadarkoli in hkrati nudi številne uporabne funkcionalnosti. Avtomatizirani procesi nabave povezani v celovito platformo, na voljo vse dni v tednu.

Predstavljamo Halder B2B portal

Predstavljamo Halder B2B

Digitalizacija pospešeno vstopa v naš vsakdanj in spreminja številne procese poslovanja. Za poslovne partnerje smo odprli B2B poslovanje, ki vam omogoča naročanje izdelkov kadarkoli in hkrati omogoča številne uporabne funkcionalnosti. Priprava ponudb, preverjanje zalog in rokov dobave, so zamudne aktivnosti, katere smo uspeli uspešno avtomatizirati in povezati v celovito platformo. Podatki kot so cene, zaloga in podatki o izdelku so vam na voljo 24/7.

V nov spletni portal Halder B2B je vključen širok nabor produktov za industrijo, ki trenutno obsega več kot 12.000 artiklov. Trenutno lahko izbirate med visokokakovostimi izdelki našega matičnega podjetja Erwin Halder KG (standardni elementi) in blagovno znamko Mouldpro (orodjarske normalije). V bližnji prihodnosti bo na portalu na voljo več kot 50.000 izdelkov, tako pa bomo tudi zapolnili naš program celovite ponudbe tehničnih izdelkov za industrijo.

Iskalnik izdelkov, tehnični opisi in ponudba

Hiter in enostaven za uporabo. Naš iskalnik izdelkov vam omogoča iskanje po ključni besedi, delu naziva ali po kodi artikla oz. identu. Seveda lahko izdelek poiščemo tudi po razdelanih kategorijah v meniju, kjer so ti ustrezno razporejeni. Na izbranem artiklu dostopamo do opisa, tehničnih podatkov, slikovnega  oz. video materiala obenem pa je na voljo tudi pdf kataloška stran. Prikazana cena izdelka je že prilagojena partnerskim nabavnim pogojem, ki so s stranko vnaprej dogovorjeni v komercialni pogodbi. Uporabnik lahko izbrane izdelke s klikom enostavno prenese v košarico, kjer so prikazane vse lastnosti ponudbe in zaključi naročilo. 

Uporabniške strani

Na zahtevo uporabnika je možno prilagoditi nivo pravic in funkcionalnosti administratorskih strani. Uredite lahko vaše osebne in logistične podatke in dostopate do pomoči uporabnikom v kolikor potrebujete naše svetovalce oz. tehnično pomoč. V zavihku “zgodovina nakupov” si lahko ogledamo naročila in izdelke, ki smo jih v preteklosti že naročili in nakup oz. naročilo tudi ponovimo. 

Dobava blaga

Na izdelku je prikazano stanje zaloge v našem centralnem skladišču, v kolikor pa izdelek ni na voljo pri nas na izdelku prikazujemo predviden rok dobave. Ob oddaji naročila lahko izbiramo med različnimi vnaprej dogovorjenimi načini plačila, različnimi naslovi dostave, ali osebnim prevzemom v naši poslovalnici.

Pomoč uporabnikom in podpora

Vsem uporabnikom portala je na voljo svetovanje naših izkušenih tehničnih sodelavcev in pomoč preko telefona, mail-a ali pogovornega okna na portalu. Z veseljem vam priskočimo na pomoč tako pri programskih vprašanjih, kot tudi pri ponudbi izdelkov. 

Stimulativni nakupi in program lojalnosti

V B2B spletni trgovini bodo poleg stimulativnih nabavnih pogojev na voljo številne promocije. Vsakemu uporabniku je na voljo izbira plačila “po predračunu”, kjer pridobite dodaten popust do -2% na celoten nakup. V podjetju Halder verjamemo, da z digitalizacijo poslovnih procesov optimiziramo stroške tako na strani prodajalca kot kupca. Pohitritev procesov na obeh straneh sprosti čas, zato lahko več časa namenimo podpori in iskanju rešitev za vaše potrebe.

Halder B2B bo deležen nenehnega intenzivnega razvoja in nadgradenj celovitih rešitev elektronskega poslovanja, saj le ti prinašajo številne koristi.


Naročite se  na demo predstavitev Halder B2B platforme.

Polja označena z * so obvezna!HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

INFO: +386 2 61 82 646
TRGOVINA: +386 2 61 65 384
SERVIS: +386 2 61 65 381

info@halder.si