Obiskali so nas študentje

V podjetju Halder Slovenija verjamemo, da študentje z obiskom industrijskih podjetjij zapolnijo vrzel med teoretičnim učenjem in praktično izpostavljenostjo, mi pa jim na ta način omogočimo, da se iz prve roke seznanijo z različnimi poslovnimi dejavnostmi in procesi, ki se izvajajo na delovnem mestu.

Obiskali so nas študentje

Študentski izobraževalni obiski v industrijskih panogah so priložnost, da študenti vidijo in izkusijo resnično delovno okolje ter povečajo možnosti za mreženje.

V podjetju Halder Slovenija verjamemo, da študentski obiski industrije zapolnijo vrzel med teoretičnim učenjem in praktično izpostavljenostjo ter študentom omogočijo, da se iz prve roke seznanijo z različnimi poslovnimi dejavnostmi in procesi, ki se izvajajo na delovnem mestu. Zato sta Andrej Napast in Gregor Švajger z veseljem gostila skupino študentov Univerze v Mariboru, Fakultete za strojništvo, v podjetju Halder Slovenija. Za študente je praktična učna izkušnja nujna za povezovanje študirane teorije in dejanskega upravljanja proizvodnje, kakovosti in storitev v industriji. Zato zelo podpiramo takšno sodelovanje med industrijo in izobraževalnimi ustanovami, saj bodo ti študenti bodoči zaposleni na različnih področjih slovenske industrije.

HALDER d.o.o.,
Miklavška cesta 50,
SI-2311 Hoče

INFO: +386 2 61 82 646
TRGOVINA: +386 2 61 65 384
SERVIS: +386 2 61 65 381

info@halder.si